Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Eurokotters met puls fnuikend voor reguliere garnalenvissers’

Zoutkamp/Harlingen

Eurokotters met een pulsontheffing vissen vaak met teveel motorvermogen op garnalen binnen de 12-mijlszone. Dat is fnuikend voor de reguliere garnalenvissers, omdat de visserijdruk op garnalen toch al groot is. Dat vinden twee Noord-Nederlandse belangenorganisaties van garnalenvissers. Zij schreven een brandbrief over dit heikele onderwerp aan staatssecretaris Dijksma van Economische Zaken.

1 / 1
'Eurokotters met puls fnuikend voor reguliere garnalenvissers'

'Eurokotters met puls fnuikend voor reguliere garnalenvissers'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook