Aan de reis

Aan de Reis: Analisten voorzien olietekort van 1,5 miljoen vaten

Beide olie-benchmarks sloten de week positief af. Brent crude sloot op $ 86,24 per vat en West Texas Intermediate (WTI) eindigde op $ 82,82 per vat. De prijzen stegen nadat Saoedi-Arabië liet weten de huidige productiebeperking met een miljoen vaten per dag tenminste te laten voortduren tot eind september.

Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aan de Reis: Analisten voorzien olietekort van 1,5 miljoen vaten | Schuttevaer.nl
Aan de reis

Aan de Reis: Analisten voorzien olietekort van 1,5 miljoen vaten

Beide olie-benchmarks sloten de week positief af. Brent crude sloot op $ 86,24 per vat en West Texas Intermediate (WTI) eindigde op $ 82,82 per vat. De prijzen stegen nadat Saoedi-Arabië liet weten de huidige productiebeperking met een miljoen vaten per dag tenminste te laten voortduren tot eind september.

Foto ANP

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer