Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Weinig reizen op de Moezel

ROTTERDAM

De waterstanden blijven hoog en mede in verband hiermee zijn de tarieven aan de lage kant. Maar er wordt druk gevaren en naar verluidt slim onderhandeld over de prijzen. De zomerse komkommertijd lijkt echter wel in te gaan dalen en vooral op de Moezel worden weinig reizen gemeld.

1 / 1
De Aruba Pearl kwam als enige schip deze week erts lossen bij EMO. (Foto Vesselfinder)

De Aruba Pearl kwam als enige schip deze week erts lossen bij EMO. (Foto Vesselfinder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook