Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Goede verwachtingen voor droge-bulkschepen

ROTTERDAM

Droge-ladingrederijen verwachten betere tijden voor de droge-bulkschepen. Er is een groter ladingaanbod en er zijn maar weinig nieuwe schepen besteld. Na bijna 10 jaar van een zwakke markt voor droge-ladingschepen is er nu zicht op verbetering.

1 / 1
De Seamax Westport is voor 36 maanden verhuurd voor $ 38.000 per dag. (Foto MarineTraffic)

De Seamax Westport is voor 36 maanden verhuurd voor $ 38.000 per dag. (Foto MarineTraffic)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook