Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Evofenedex: Tekort aan containerschepen in de vaart onhoudbaar

Rotterdam

Het tekort aan containerschepen in de vaart en als gevolg daarvan ook aan containers in Europa is onhoudbaar geworden, vindt ondernemersvereniging voor handel en logistiek evofenedex. Door het tekort ontstaan onveilige situaties en in havengebieden is veel opstopping van transport.

1 / 1
Grootst containerschip MSC Gülsün

Grootst containerschip MSC Gülsün

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • Theo Nuij

  Als je een goede gezonde boterham verdiend lopen ze gelijk te klagen maar als er onder kostprijs gevaren word hoor je niemand. Jammer dat die bureaucraten niet inzien dat een schip exploiteren iets meer inhoud dan een pc en een bureau schoon houden.

 • Gerrit Orgers

  200 Containers ten noorden van Schiermonnikoog. Alleen heeft niemand ze nog gezien en weet niemand van welk schip. En niemand mist ze nog. Hoe waarschijnlijk is dat?

 • Williebrordus

  Doen die containerrederijen eindelijk ook eens goede zaken en dan wordt er geklaagd. Toen het slecht ging hoorde men ze ook niet vragen om een fatsoenlijke prijs te betalen… Betreft veiligheid goed sjorren die zaak maar dat kost meer tijd en geld.

 • Rosa

  Alles vaart hurry up hoezo meer schepen in de vaart ?

 • elzinga

  dus als er te weinig tonnage is dan vallen de containers overboord. hoe gek gaan we nog worden ?

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook