Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

DP World versnelt digitalisering

DUBAI

DP World gaat de digitalisering van haar wereldwijde supply chains versnellen. Om dit voor elkaar te krijgen sluit het bedrijf zich aan bij TradeLens, een op blockchain gebaseerd digitaal platform voor containerlogistiek. Dit platform werd gezamenlijk ontwikkeld door A.P.Moller – Maersk en IBM.

1 / 1
A.P.Moller - Maersk en IBM ontwikkelden het open en neutrale platform TradeLens. Meer dan 110 havens en terminals, meer dan 15 douane-instanties over de hele wereld en een toenemend aantal intermodale operators leveren de input voor het systeem. (Foto DP World)

A.P.Moller - Maersk en IBM ontwikkelden het open en neutrale platform TradeLens. Meer dan 110 havens en terminals, meer dan 15 douane-instanties over de hele wereld en een toenemend aantal intermodale operators leveren de input voor het systeem. (Foto DP World)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook