DP World versnelt digitalisering

DP World gaat de digitalisering van haar wereldwijde supply chains versnellen. Om dit voor elkaar te krijgen sluit het bedrijf zich aan bij TradeLens, een op blockchain gebaseerd digitaal platform voor containerlogistiek. Dit platform werd gezamenlijk ontwikkeld door A.P.Moller – Maersk en IBM.

A.P.Moller - Maersk en IBM ontwikkelden het open en neutrale platform TradeLens. Meer dan 110 havens en terminals, meer dan 15 douane-instanties over de hele wereld en een toenemend aantal intermodale operators leveren de input voor het systeem. (Foto DP World)
A.P.Moller - Maersk en IBM ontwikkelden het open en neutrale platform TradeLens. Meer dan 110 havens en terminals, meer dan 15 douane-instanties over de hele wereld en een toenemend aantal intermodale operators leveren de input voor het systeem. (Foto DP World)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer