Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Havenbedrijf Keulen koopt binnenvaarttak Imperial

KEULEN

Häfen und Güterverkehr Köln AG (HGK), het havenbedrijf van Keulen, heeft de binnenvaarttak van Imperial Logistics gekocht. Het gaat om 400 schepen en 1100 personeelsleden. Als koopprijs wordt 176 miljoen euro aangegeven bij een bedrijfswaardering van 225 miljoen.

1 / 1
Met Imperial krijgt het Keulse havenbedrijf HGK een kwart van de Duitse binnenvaart in handen. (Foto HGK)

Met Imperial krijgt het Keulse havenbedrijf HGK een kwart van de Duitse binnenvaart in handen. (Foto HGK)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook