Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zembla: top Rijkswaterstaat ‘drukte afvaldump door’

ARNHEM

De top van Rijkswaterstaat heeft ‘er doorheen gedrukt’ dat een half miljoen ton afval kon worden gestort in natuurplas Over de Maas in Gelderland. Dit gebeurde tegen het uitdrukkelijke advies van de verantwoordelijke ambtenaren. Dat meldt Zembla op basis van interne e-mails en documenten die het in bezit heeft en uit gesprekken die het onderzoeksprogramma heeft gevoerd met bronnen binnen en rond Rijkswaterstaat.

1 / 1
Rijkswaterstaat in Zembla: ‘Storten van granuliet had, terugkijkend, wellicht beter gekund’. (Beeld: Zembla)

Rijkswaterstaat in Zembla: ‘Storten van granuliet had, terugkijkend, wellicht beter gekund’. (Beeld: Zembla)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • W. van der Molen

    Het is echt schandalig!
    De overheid is op alle fronten echt bezig vertrouwen te kweken!!!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook