Aan de Reis: Laagwater zorgt voor iets meer druk op de markt

Schippers maken zich zorgen over de vrachtprijzen en de vooruitzichten, die een afnemend gebruik aankondigen van belangrijke ladingsoorten van de binnenvaart. Een lichtpuntje op de korte termijn zijn mogelijk de dalende waterstanden, waardoor er iets meer druk komt op de markt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aan de Reis: Laagwater zorgt voor iets meer druk op de markt | Schuttevaer.nl

Aan de Reis: Laagwater zorgt voor iets meer druk op de markt

Schippers maken zich zorgen over de vrachtprijzen en de vooruitzichten, die een afnemend gebruik aankondigen van belangrijke ladingsoorten van de binnenvaart. Een lichtpuntje op de korte termijn zijn mogelijk de dalende waterstanden, waardoor er iets meer druk komt op de markt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer