Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Imperial wil binnenvaarttak ongedeeld afstoten

Duisburg [update]

De Zuid-Afrikaanse Imperial Group wil zich uit de binnenvaart terugtrekken en het Duitse Imperial Shipping verkopen. Opzet is de in Duisburg gevestigde binnenvaartrederij – met 400 eigen en gecharterde schepen één van de grootste in Europa – in een keer te verkopen en niet op te splitsen. Ook de scheepvaartactiviteiten in Zuid-Amerika wil Imperial kwijt.

1 / 1
De gastankers Imperial Gas 92 en Imperial Gas 93 werden in 2017 toegevoegd aan de binnenvaartvloot van Imperial. (Imperial)

De gastankers Imperial Gas 92 en Imperial Gas 93 werden in 2017 toegevoegd aan de binnenvaartvloot van Imperial. (Imperial)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook