Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Lijmfabrikant Saba Dinxperlo stapt over naar binnenvaart

Dinxperlo

Er bestaan bij verladers veel misverstanden over modal shift. Dat stelt Ton Mooren, bedrijfsadviseur van verladersorganisatie Evofenedex. ‘Ze denken vaak dat voor vervoer per binnenvaart een bepaald aantal containers nodig is. Maar het maakt niet uit of je één of een heleboel containers aanbiedt. Andere misverstanden: vervoer per schip is duurder en voor- en natransport leiden tot veel rompslomp.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M. de Boer

    Als een bedrijf als dit niet op de hoogte was van dergelijke mogelijkheden, dan concludeer ik dat dit het failliet lijkt van meer dan 25 jaar Bureau Voorlichting Binnenvaart.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook