Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Bovengemiddelde tankvaarttarieven

Deventer

De vrachtprijzen in de droge-ladingvaart zijn nog steeds slecht en het aanbod is dun. Schippers hebben wel het gevoel dat het ladingaanbod toeneemt nu het eind van de zomer in zicht is. Maar dat gevoel vertaalt zich nog niet in hogere vrachtprijzen. In de tankvaart ligt dat wel even anders. De waterstanden in Rijn en Donau dalen weer.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • J.Teunisse

    Escalerende handelsstrijd V.S. – China. Brexit , Europa – V.S. was ook iets met strafheffing op auto’s en staal. Productie en afzet in Europa geproduceerde auto’s loopt terug. Economische verwachtingen worden negatief bijgesteld. De (R) zit weer in de maand.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook