Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Rustig, maar vrachtprijzen vallen niet tegen

Deventer

Schippers zijn redelijk tevreden met de huidige markt. Het is rustig, maar de tarieven vallen niet tegen. Het loopt tegen de vakantie, een tijd waarin het ladingaanbod altijd wat afneemt. Daar staat tegenover dat de waterstand in de Rijn ook daalt en er de komende week weer laagwatertoeslagen in het verschiet liggen. 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook