Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Uitstekend halfjaar voor tankvaart

DEVENTER

Er staat nog steeds genoeg water in de rivieren en dat houdt de tarieven aan de lage kant. Dat komt ook omdat het op de meeste plekken rustig is en de bevrachters dikwijls schepen voor het uitzoeken hebben. Maar ook in deze markt kan vasthouden aan je ‘eigen’ tarieven lonend zijn. Sommigen weten in de onderhandelingen de prijs toch nog enigszins omhoog te krijgen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook