Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

MCA en LCB zetten Brabantse  studenten in voor containervaart

DEN BOSCH

Netwerkorganisatie MCA Brabant gaat met kennisorganisatie Logistics Community Brabant (LCB) meer goederenvervoer in Brabant van de weg naar water en spoor verschuiven. Om deze ‘modal shift’ dichterbij te brengen sloten de directeuren Hendrik-Jan van Engelen (MCA) en Leo Kemps (LCB) maandag 17 juni in Den Bosch een overeenkomst.

1 / 1
Hendrik-Jan van Engelen van MCA Brabant (l) en Leo Kemps van LCB hebben de overeenkomst getekend tussen de twee organisaties. (Foto MCA / LCB)

Hendrik-Jan van Engelen van MCA Brabant (l) en Leo Kemps van LCB hebben de overeenkomst getekend tussen de twee organisaties. (Foto MCA / LCB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook