Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk wil betrouwbaarder zijn, ook voor binnenvaart

Rotterdam

Maersk wil de betrouwbaarheid in de logistieke keten vergroten. Daarvoor moet meer data beter worden gedeeld. Ook de containerbinnenvaart moet daarvan kunnen profiteren. Want nu komt nog ruim een kwart van de zeeschepen te laat aan op de terminals en dat ontregelt de afhandeling van containers richting het achterland. Directeur Ben Maelissa van binnenvaartoperator Danser Group bleek aangenaam verrast.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook