Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

België zwakt ‘dumpvrachtenwet’ af

Brussel

Het verbod in de ‘dumpvrachtenwet’ van 2014 om mee te werken aan ‘ongeoorloofd lage prijzen’ in de Belgische binnenvaart is in het nieuwe Belgisch Scheepvaartwetboek (BSW) vervangen door het verbod misbruik te maken van ‘een positie van economische afhankelijkheid’. De Kamer van Volksvertegenwoordigers gaf, na meer dan 10 jaar overleg, op 4 april goedkeuring aan het BSW. Het is nu nog een hamerstuk in de Senaat.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook