Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Aan de Reis: Hoop op goede retourreis

Deventer

Er is weinig ladingaanbod in de zeehavens. Schippers nemen slecht betaalde reizen aan naar de Moezel en de Main, in de hoop daar een goede retourreis te kunnen scoren. In de tankvaart is de markt beter en stegen de tarieven licht, vooral als gevolg van de dalende Pegelstanden.

Binnenlands werd van Amsterdam naar Harderwijk 2,50 euro per ton geboden. Coils gingen van IJmuiden naar Duisburg voor 6,40 euro per ton. Van Charleroi naar de Twentekanalen werd 6,50 euro per ton betaald en van Dinteloord naar Ghlin was het tarief 4,85 euro per ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook