Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart Wallonië vervoert meer hoogwaardige goederen

NAMEN

De binnenvaart vervoerde vorig jaar ruim 41,54 miljoen ton goederen over de Waalse vaarwegen. Iets (-1,43%) minder dan in 2017, toen de teller eindigde op 42,14 miljoen ton. Maar dat had vooral te maken met laagwaterproblemen elders in Europa.

1 / 1
Binnenvaart Wallonië vervoert meer hoogwaardige goederen

Binnenvaart Wallonië vervoert meer hoogwaardige goederen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook