Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Spoorlobby maakt zich hard voor marktaandeel van 30%

Brussel

Europese spoorvracht-bedrijven lobbyen voor verdubbeling van het vervoer per spoor. Dat zou de beste optie zijn om de klimaatimpact van goederenvervoer drastisch te verminderen. Ze presenteerden een actieplan, waarin de verschuiving van wegtransport naar het spoor centraal staat.

1 / 1
Spoorlobby maakt zich hard voor marktaandeel van 30%

Spoorlobby maakt zich hard voor marktaandeel van 30%

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook