Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Frans ladingvolume stabiel ondanks droogteproblemen

BÉTHUNE [update]

Het Franse vervoer over water is in 2018 min of meer stabiel gebleven, ondanks extreem hoogwater in het voorjaar en een uitzonderlijk droge zomer. Vaarwegbeheerder Voies Navigables de France (VNF) registreerde met 51,7 miljoen ton lading een daling van 1,7% ten opzichte van 2017. In tonkilometers nam het transport per binnenvaartschip met een 0,5% af, tot 6,7 miljard tonkilometer.

1 / 1
Frans ladingvolume stabiel ondanks droogteproblemen

Frans ladingvolume stabiel ondanks droogteproblemen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook