Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Scheepvaart verliest grote klant, kolenstroom gaat afnemen

Berlijn

Duitsland wekt uiterlijk in 2038, maar zo mogelijk in 2035, geen stroom meer op met kolen. Dat adviseert een speciale Kolencommissie van de Bondsregering. De politiek moet er binnenkort over beslissen. Instemming heeft grote effecten op de havens van Rotterdam en Amsterdam.

1 / 1
Scheepvaart verliest grote klant

Scheepvaart verliest grote klant

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • Peter Janssens

  Een zekere partij zet de jeugd in om zijn idealen (hersenspinsels voor macht? )te behalen, waar heb ik dat eerder gezien. Ook worden er steeds meer vrijheidsbeperkende maatregelen genomen voor het (goede?) doel, waar heb ik dat eerder gezien. De/ een partij stelt nu vraagtekens bij groepen mensen( ouderen) waar heb ik dat eerder gezien? Ondanks dat er vraagtekens bij de kosten van deze groep gezet worden, blijven ze ze wel bestelen, waar heb ik dat eerder gezien. Ja onze overheid loopt mee en geeft zich over aan waanzinnigheid, extreem gevaarlijk

 • G.M. Noldes

  Dat word lachen over een jaar of 16. Geen kolen geen olie geen bruinkolen en geen kern energie, het klimaat zal toch zeeeeer drastisch moeten veranderen willen ze dat met wind en zon kunnen compenseren. minstens 26 uur per dag zon, en constant windkracht 20 of zo.
  Het linkse klimaat gedram is bezig met het ontwrichten van de samenleving en van de economie, dit zijn ook de doelstellingen van terrorisme.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook