Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Dalende containeroverslag wijst op stagnerende wereldhandel

ESSEN

De wereldwijde overslag van containers is in september opnieuw gedaald. Volgens Duitse onderzoeksinstituten zijn dit duidelijke aanwijzingen dat de wereldhandel stagneert. Eerder wezen de onderzoekers al op de handelsoorlog tussen de Verenigde Staten en China.

1 / 1
Dalende containeroverslag wijst op stagnerende wereldhandel

Dalende containeroverslag wijst op stagnerende wereldhandel

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook