Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Noodplan NPRC verzekert aankomst Sinterklaas’

ROTTERDAM

Binnenvaartcoöperatie NPRC heeft vrijdag 16 november in een persbericht gemeld ‘de oplossing’ te hebben aangedragen voor de laagwater-problematiek op de Zaan. Het samenwerkingsverband ‘garandeert door middel van een multimodaal contingency-plan’ de aankomst van Sinterklaas in Nederland.

‘De pakjes aan boord van de stoomboot worden elders overgeslagen op andere schepen en waar nodig via de weg tijdig in het Pietenhuis bezorgd. Door de aanpak van de NPRC zijn alle kinderen in Nederland ook dit jaar weer verzekerd van een geslaagd Sinterklaasfeest.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook