Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Aan de Reis: Golfje water lost niets op

DEVENTER

Het lage water blijft de vrachtenmarkt bepalen. Volgens Duitse bronnen is de prijs van huisbrandolie in Duitsland vanwege duurder vervoer al met 7% gestegen. Een klein golfje water deze week lost de problemen niet op. Daarvoor is langdurige regenval nodig en die wordt de komende week niet verwacht.

Sojaschroot ging van Amsterdam naar Izegem voor 10 euro per ton. Van Vlissingen naar Mainz werd 38 en 40 euro per ton betaald en van Amsterdam naar Mundenheim was het tarief 37 euro per ton. Kolen gingen van Amsterdam naar Mannheim voor 40 euro per ton en van Rotterdam naar Kehl werd 54 euro per ton betaald. Van Rotterdam naar Stutzelberg was het tarief 17,50 euro per ton. Tarwe ging van Rotterdam naar Veghel voor 5 euro per ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook