Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hulp voor verladers bij keuze voor alternatief vervoer

AMSTERDAM

Zes partijen in Noord-Holland en Flevoland gaan onder de noemer Noord West Connect proberen verladers te overtuigen dat er betere alternatieven zijn voor wegvervoer. Bedoeling is bedrijven te bezoeken, de logistieke mogelijkheden te bekijken en eventueel de overstap naar spoor of scheepvaart te begeleiden.

Noord West Connect is een initiatief van Amsterdam Logistics Board, Provincie Flevoland, Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord, Omgevingsdienst IJmond,  Hogeschool van Amsterdam, Port of Amsterdam en Connekt (Topsector Logistiek).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook