Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Handelsspanningen serieus risico

Papendrecht

Economen maken zich zorgen over de handelsspanningen tussen met name de Verenigde Staten en China. De groeivoorspellingen van de Wereld Handels Organisatie (WHO) zijn voor dit jaar naar beneden bijgesteld naar 3,9% en voor 2019 3,7%. De risico’s nemen toe volgens de WHO. De Amerikaanse president Trump lijkt de handelsoorlog verder te willen uitbreiden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook