Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Weg, water en spoor zoeken samenwerking

WOUDENBERG

‘Over water wat kan, over de weg wat moet’, stelde directeur Jan Boeve van wegtransportorganisatie TLN zaterdag 22 september tijdens het ‘CBOB-moment’ op de Binnenvaartontmoetingsdag in Woudenberg. Een klare oproep van de wegvervoerders voor nauwe samenwerking tussen transportmodaliteiten.

1 / 2
Weg, water en spoor zoeken samenwerking

Weg, water en spoor zoeken samenwerking

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook