Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Evofenedex bij ASV: ‘Prijs niet het belangrijkst’

ROTTERDAM

Voor een verlader is de prijs niet het grootste belang, betrouwbaarheid en leveringszekerheid scoren altijd hoger. Dat legde Joost Sitskoorn, adjunct-directeur van verladersorganisatie Evofenedex zaterdag 22 september uit op de najaarsvergadering van de Algemeene Schippers Vereeniging (ASV) in Rotterdam.

1 / 1
Evofenedex: ‘Prijs niet het belangrijkst'

Evofenedex: ‘Prijs niet het belangrijkst'

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook