Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Duizenden euro’s erbij

DEVENTER

Iedereen is aan de reis en er valt goed te verdienen. Zo wist een schipper een kleine 20% meer te krijgen dan het geboden tarief en dat ging bij deze reis om duizenden euro’s. Maar je moet je ook weer niet te bont maken. Schippers die veel teveel vragen voor niet al te dringend te vervoeren lading vissen achter het net.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • A. le Cessie

    Zijn dit de tarieven met die 20 % erbij?

    Ik vrees dat die schipper dan voor die tijd altijd 20 % te weinig heeft gehad??????

    Maar ja, het is je eigen rijk rekenen!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook