Aan de Reis: Duizenden euro’s erbij

Iedereen is aan de reis en er valt goed te verdienen. Zo wist een schipper een kleine 20% meer te krijgen dan het geboden tarief en dat ging bij deze reis om duizenden euro’s. Maar je moet je ook weer niet te bont maken. Schippers die veel teveel vragen voor niet al te dringend te vervoeren lading vissen achter het net.

Voor een partij grind van het zuiden van Nederland naar de omgeving van Zwolle werd 5,75 euro per ton betaald. Een partij veevoer ging van Rotterdam naar het midden van het land voor 5 euro per ton. Voor een partij raapzaad van Gent naar Hamm werd 8 euro per ton betaald. Cellulose ging van Vlissingen naar Neuss voor 10,50 euro per ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Aan de Reis: Duizenden euro’s erbij | Schuttevaer.nl

Aan de Reis: Duizenden euro’s erbij

Iedereen is aan de reis en er valt goed te verdienen. Zo wist een schipper een kleine 20% meer te krijgen dan het geboden tarief en dat ging bij deze reis om duizenden euro’s. Maar je moet je ook weer niet te bont maken. Schippers die veel teveel vragen voor niet al te dringend te vervoeren lading vissen achter het net.

Voor een partij grind van het zuiden van Nederland naar de omgeving van Zwolle werd 5,75 euro per ton betaald. Een partij veevoer ging van Rotterdam naar het midden van het land voor 5 euro per ton. Voor een partij raapzaad van Gent naar Hamm werd 8 euro per ton betaald. Cellulose ging van Vlissingen naar Neuss voor 10,50 euro per ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer