Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Grensmaasproject levert mogelijk langer werk op

Born

De zand- en grindvaart krijgt vanuit het Limburgse Trierveld waarschijnlijk maximaal drie jaar langer werk. Die tijd heeft het Consortium Grensmaas nodig om de geplande hoeveelheid zand en grind te vervoeren. De economische crisis van 2010 tot en met 2016 gooide eerder roet in het eten, waardoor zeven miljoen ton minder werd afgezet en er nu nog 30 miljoen ton zand en grind te vervoeren is.

1 / 1
Grensmaasproject levert mogelijk langer werk op

Grensmaasproject levert mogelijk langer werk op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook