Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Water zakt steeds verder

ROTTERDAM

Het water zakt vanwege de droogte overal steeds verder. De Pegel van Kaub daalt deze week naar 1,30 meter. Dat is weliswaar nog niet in de buurt van de laagste stand ooit, in 2003 werd een stand van 30 centimeter bereikt, maar volgens de weerkenners zijn we ook nog niet af van de droge periode die nu heerst. ‘Er zijn soms maar net schepen genoeg’, meldt een schipper. Een ander lukte het niet in de zeehavens aan de bak te komen en accepteerde elders een reis. Een collega die net terug is van vakantie vindt de markt ‘niet tegenvallen’.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook