Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: ‘Alles moet voor niets weg’

DEVENTER

‘Weinig aanbod, weinig lege schepen, weinig meldingen, slechte prijzen en het is druk voor de sluizen.’ Zo vat een schipper het werk samen. Een collega, die net als deze schipper ook in Gent lag, wist uiteindelijk aan de reis te komen. Wel tegen een ‘superlaag tarief’, maar hij moest naar de Moezel en daar is het volgens hem ‘nog steeds leuk’ met veel aanbod.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook