Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zwitserse Rijnhavens laten sterk herstel zien

BAZEL

De Zwitserse Rijnhavens zijn 2018 begonnen met forse plussen op alle fronten. De drie miljoen ton goederen die werd overgeslagen betekent een groei van 13,7% ten opzichte van de eerste drie maanden van 2017. De stijging wordt verklaard door de zwakke start van 2017 als gevolg van een lange periode van lage waterstanden en sterke concurrentie van het spoor.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook