Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

EGS en Danser starten Intercity Barge

ROTTERDAM

European Gateway Services (EGS) en Danser Group starten ‘Intercity Barge’. Deze binnenvaartdienst verbindt de terminals van ECT op de Maasvlakte met terminals/depots in het Waal-/Eemhavengebied, Botlekgebied, Merwehaven en de inland terminals Ridderkerk en Alblasserdam.

Intercity Barge richt zich met name op het bundelen van lading bij de genoemde (inland)terminals en depots om zo met grote call-sizes direct van en naar de Maasvlakte te kunnen varen. Intercity Barge is één van de deelnemers aan de fixed window pilot van ECT , die onlangs een tweede fase is ingegaan. Intercity Barge biedt hiermee een vaste dienstregeling op de Maasvlakte aan haar klanten aan.
De Intercity Barge zal vanaf 3 juni a.s. gaan varen. Het concept sluit aan bij de oplossingsrichtingen die in het kader van het sectorbrede binnenvaartoverleg worden besproken. (DvdM)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook