Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

App voorkomt kostbare leegvaart

Rotterdam

Leegvaart is volgens het internetboekingsplatform 4shipping een te lang geaccepteerd probleem in de binnenvaart. Schepen varen wel 40 tot 50% van de tijd ongeladen rond, van hun losplaats onderweg naar een nieuwe laadplaats. Dat drukt het rendement van de onderneming en is slecht voor het milieu. 4shipping meent de oplossing te hebben ontwikkeld.

1 / 1
App voorkomt kostbare leegvaart

App voorkomt kostbare leegvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook