App voorkomt kostbare leegvaart

Leegvaart is volgens het internetboekingsplatform 4shipping een te lang geaccepteerd probleem in de binnenvaart. Schepen varen wel 40 tot 50% van de tijd ongeladen rond, van hun losplaats onderweg naar een nieuwe laadplaats. Dat drukt het rendement van de onderneming en is slecht voor het milieu. 4shipping meent de oplossing te hebben ontwikkeld.

App voorkomt kostbare leegvaart

4shipping presenteert nieuwe tool op Maritime Industry

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

App voorkomt kostbare leegvaart | Schuttevaer.nl

App voorkomt kostbare leegvaart

Leegvaart is volgens het internetboekingsplatform 4shipping een te lang geaccepteerd probleem in de binnenvaart. Schepen varen wel 40 tot 50% van de tijd ongeladen rond, van hun losplaats onderweg naar een nieuwe laadplaats. Dat drukt het rendement van de onderneming en is slecht voor het milieu. 4shipping meent de oplossing te hebben ontwikkeld.

App voorkomt kostbare leegvaart

4shipping presenteert nieuwe tool op Maritime Industry

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer