Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Smals wil 60 miljoen kuub IJsselmeerzand winnen

De Fryske Marren

Baggeraar Koninklijke Smals heeft een vergunning aangevraagd voor de winning van twee miljoen kuub industriezand per jaar uit het IJsselmeer, voor de kust van de Noordoostpolder ter hoogte van de Rotterdamse Hoek. Dertig jaar lang zullen er dagelijks vier 2000-tonners zand halen voor de betonindustrie.

1 / 1
Smals wil 60 miljoen kuub IJsselmeerzand winnen

Smals wil 60 miljoen kuub IJsselmeerzand winnen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook