Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart krijgt groeilijn niet te pakken in Frankrijk

Parijs

Het vervoer over de Franse vaarwegen is in 2017 opnieuw licht afgenomen. Vaarwegbeheerder Voies Navigables de France (VNF) registreerde een daling van 0,4% in tonnen en 1,8% in tonkilometers. In totaal werd vorig jaar 52,5 miljoen ton lading over water vervoerd in Frankrijk, goed voor 6712,2 miljoen tonkilometer.

1 / 1
Binnenvaart krijgt groeilijn niet te pakken in Frankrijk

Binnenvaart krijgt groeilijn niet te pakken in Frankrijk

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook