Nedcargo waarschuwt klanten voor eindejaars-vertragingen

Directeur Diederik Antvelink van containeroperator Nedcargo heeft zijn klanten maandag 18 december in een mail gevraagd ernstig rekening te houden met vertragingen in het binnenvaartvervoer van containers.

‘De grote toestroom van containers (een groei van 10%) op alle zeeterminals zorgt ervoor dat steeds vaker en langduriger de afhandeling verstoord is.’ Als oorzaken noemt Antvelink de steeds grotere callsizes van de deepsea liners, die vaker uit schema zijn, met grote pieken aan containers en personeelstekorten als gevolg.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nedcargo waarschuwt klanten voor eindejaars-vertragingen | Schuttevaer.nl

Nedcargo waarschuwt klanten voor eindejaars-vertragingen

Directeur Diederik Antvelink van containeroperator Nedcargo heeft zijn klanten maandag 18 december in een mail gevraagd ernstig rekening te houden met vertragingen in het binnenvaartvervoer van containers.

‘De grote toestroom van containers (een groei van 10%) op alle zeeterminals zorgt ervoor dat steeds vaker en langduriger de afhandeling verstoord is.’ Als oorzaken noemt Antvelink de steeds grotere callsizes van de deepsea liners, die vaker uit schema zijn, met grote pieken aan containers en personeelstekorten als gevolg.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer