Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Containers kunnen veel sneller van A naar B

ROTTERDAM

Containerschepen varen in 24 dagen van China naar Europa. De gemiddelde levertijd van per container aangevoerde handelswaar is echter 40 dagen. Dat is vooral te wijten aan administratieve handelingen en controles. Terugdringing daarvan zou dus een aanzienlijke besparing opleveren.

1 / 1
Containers kunnen veel sneller van A naar B

Containers kunnen veel sneller van A naar B

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook