Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Overcapaciteit doemt op in tankvaart

Papendrecht

Voor de handysizers (10.000-40.000 dwt) bleef de markt vrijwel onveranderd. De gemiddelde charterhuur steeg marginaal tot rond $ 6830 per dag. In het Verre Oosten nam het kolenvervoer vanuit Indonesië naar China toe en de export van nikkel uit de Filipijnen. Op de Atlantische routes was er vooral vanaf de oostkust van Zuid-Amerika ladingaanbod. Maar een verbetering wordt niet spoedig verwacht voor de handysizers.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook