Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijnvaart niet eerste optie bij Duitse spoorstremming

Rastatt

De Rijnvaart profiteert momenteel slechts beperkt van een ernstige verzakking in de spoorverbinding tussen Rotterdam en het Alpengebied, waardoor er geen treinen meer rijden. De stremming duurt volgens Deutsche Bahn nog zeker tot 7 oktober. De binnenvaart is een goed alternatief, maar het wegvervoer lijkt er meer profijt van te hebben.

1 / 1
Rijnvaart niet eerste optie bij Duitse spoorstremming

Rijnvaart niet eerste optie bij Duitse spoorstremming

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook