Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Rustig in het achterland

DEVENTER

De vrachtprijzen zijn aan de lage kant. Volgens de bevrachters kan dat niet anders na de vakantie, maar schippers denken dat er werk genoeg is en dat de prijzen hoger moeten, zeker in de zeehavens. In het achterland is het rustiger. Op de Moezel is er weinig aanbod, ook op de Midden-Rijn is er eigenlijk alleen werk voor de kleinere tonnenmaten. Reizen naar boven voor grotere schepen waren er niet veel.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook