Aan de Reis: Leeg de Moezel uit

In de zeehavens was werk, maar tegen lage vrachtprijzen. Hetzelfde gold op de Boven-Rijn. Op de Moezel was weinig te doen, schepen gingen er leeg uit. Deze week dalen de waterstanden, maar in het weekend wordt in Duitsland weer neerslag verwacht.

Kolen gingen van Rotterdam naar Dillingen voor 7,50 euro per ton en van Amsterdam naar Mannheim voor 22 euro per ton. Coils gingen van Antwerpen naar Dortmund voor 9 euro per ton. Binnenlands werd rond de 4 euro per ton betaald, van Rotterdam naar Oss 3,75 en van Amsterdam naar Deventer 4,25 euro per ton. Van Rotterdam naar Bazel werd werk voor 8,50 euro per ton aangeboden en van Sluiskil naar Bazel voor 14 euro per ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer