Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Aan de Reis: Aanbod in de zeehavens

Deventer

De waterstanden houden de vrachtprijzen nog steeds in hun greep. Als er iets meer water komt, dalen de tarieven onmiddellijk. Daalt het waterpeil, dan stijgen ze weer. Komende week wordt smeltwater verwacht, maar onduidelijk is of dit veel effect heeft. In de zeehavens was het ladingaanbod afgelopen week redelijk goed.

Kolen gingen van Amsterdam naar Duisburg voor 2,85 euro per ton exclusief. Soja ging van Amsterdam naar Oldenburg voor 8,25 euro per ton. Van Amsterdam naar Ludwigshafen werd 13,50 euro per ton betaald en zout ging van Rotterdam naar Duisburg voor 4,25 euro per ton. Toonaarde bracht van Rotterdam naar Neuss 6 euro per ton op en van Moerdijk naar Andernach werd 7,50 euro per ton betaald.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook