Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Panteia moet eigen groeiprognose fors lager bijstellen

HARDINXVELD-GIESSENDAM

De flinke volumegroei van 7,4%, die onderzoeksbureau Panteia eerder afgaf voor de binnenvaart in relatie tot Nederland in 2016, blijft in werkelijkheid fors achter. Het volume stijgt vergeleken met 2015 hooguit 1,5% naar 318 miljoen ton, een verschil ten opzichte van de prognose met 17 miljoen ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • E van Dam

    Dat het niet goed zit met de groeiprognoses hebben we al vaker meegemaakt. Het zal altijd koffiedik kijken blijven, maar het vergaren van fatsoenlijke statistieken is wel iets wat we als sector enorm hebben nagelaten. Zoekt u nog goede voornemens voor 2017? Kijk vooral eens op http://www.aandereis.nl en verwelkom uzelf in statistisch overzicht die tot op de seconde actueel is..

  • j Teunisse

    Misschien was de batterij van de glazen bol leeg. Of de waarzegster had vrij.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook