Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Vrachtprijzen lopen op

PAPENDRECHT

De huren van de capesizers liepen op tot boven $ 20.000 per dag. Er is een groter ladingaanbod omdat de grondstofprijzen stijgen. Vooral de prijs van ijzererts en koper steeg flink. De Apollonius (179.800 dwt, 2016) werd gecharterd oplevering Jingtang, via Australië, teruglevering Singapore/Japan voor $ 20.000 per dag. Maar de huren dalen intussen weer tot iets onder $ 16.000 per dag.

1 / 1
Zeevrachtenmarkt: Vrachtprijzen lopen op

Zeevrachtenmarkt: Vrachtprijzen lopen op

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook