Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Haven Beverwijk piekt met aardappelen en slakkenzand

BEVERWIJK

Als de bladeren vallen begint het weer druk te worden op de kades in de haven van Beverwijk en Bedrijventerrein De Grote Hout aan het Noordzeekanaal in Velsen-Noord. Vrachtwagens met pootaardappelen rijden af- en aan met meer dan 20 rassen pootaardappelen uit Nederland, België en Noord-Frankrijk voor bestemmingen rond de Middellandse Zee en Noord-Afrika.

1 / 1
Haven Beverwijk piekt met aardappelen en slakkenzand

Haven Beverwijk piekt met aardappelen en slakkenzand

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook