Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

CBV fuseert met NPRC

ZWIJNDRECHT

De NPRC, Nederlands grootste dienstverlener in de binnenvaart, fuseert met de Coöperatieve Binnenscheepvaart Vereniging (CBV). Beide coöperaties bundelen hun krachten en die van de aangesloten schippers voor een steviger positie in de markt. De CBV-ledenvergadering had al met de fusie ingestemd, de NPRC-leden deden dat zaterdag 8 oktober. Dinsdag 11 oktober wordt de fusie een feit met het passeren van de akte bij de notaris.

Noodzakelijke stap voor aangaan grotere contracten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook