Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Tankvaarthausse op komst

Breda

De omzet van de binnentankvaart gaat na 2018 met gemiddeld 40% stijgen als gevolg van de uitfasering van enkelwandige schepen in dat jaar. In het gunstigste geval kan de omzet in 2020 zelfs ruim 80% hoger zijn dan in het recordslechte jaar 2014. Dat becijferen de onderzoeksbureaus Panteia en PJK International.

1 / 1
Tankvaarthausse op komst

Tankvaarthausse op komst

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (4)
 • H. van Gent

  En bedankt. Wat een ongenuanceerde onzin, Schuttevaer redactie, jullie kunnen met zulke koppen ook wel bij Prive solliciteren. Met data uit 2011, dat is in de huidige tijd, net zo iets als de middeleeuwen. Dieter van Gent

 • G. Bedet

  Benzine UN 1203 is per 31.12.2015 reeds uitgefaseerd. De auto-industrie zet krachtig in op elektrische auto’s. Dat zal in enkele jaren een steeds belangrijker rol gaan spelen. Dit verhaal lijkt veel te mooi.

 • A. le Cessie

  Het is toch al 1 april geweest?

  En anders gouw je 110 of 135 mtr. ombouwen tot
  tanker!

 • J.G.J. van Maren

  elk jaar 5% minder heizol en elk jaar een paar % minder door zuinigere auto’s en elektrisch rijden. ik geloof eerder het ING? rapport dat 25% van de dubbelwandige gesloopt moet worden om de markt weer gezond te krijgen, ik ga in 2019 eerder een kleine mercedes E of C klasse bestellen ipv een bentley 😉

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook